Stig Erling Kristiansen tar pause fra reinflytting minutt for minutt

Det kryr av Man Utd-supportere. Det er så mange av dem, at jeg har mistet tellingen. Én av de største supporterne jeg kjenner; en supporter som er litt ufin mot andre, men ikke mer enn at vi tåler det, er Stig Erling Kristiansen.

Kristiansen er leder av den lokale fotballklubben i Honningsvåg, en stor og viktig klubb i lokalsamfunnet. I motsetning til det favorittlaget i England har gjort, kjøper ikke Turn seg til suksess. I Honningsvåg har det ikke blitt brukt mye penger på spillekjøp. Jeg tror Kristiansen liker egen filosofi i Turn mye bedre enn Utd-filosofien, men det innrømmer han nok ikke offentlig. For Man Utd betyr mye for Stig Erling Kristiansen.

Siden mandag har Utd-supporteren Stig Erling Kristiansen sett mye på Reinflytting minutt for minutt, på NRK2. I kveld blir det pause fra reinflytting, samisk musikk og de vanvittige naturbildene på skjermen. Det er klart for Manchester-derby, Man City mot Man Utd. Himmel og hav det blir spennende, også for oss som ikke liker Manchester-lagene spesielt godt.

Kristiansen tror på Utd-seier i kveldens oppgjør, men spilleselskapene har Man City som klar favoritt i toppkampen.

Oddsspill
Hvis jeg var deg, selv om du ikke er interessert i fotball, ville jeg sett kampen. Jeg ville satt inn 100 kroner hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med Manchester-oppgjøret, et stort oppgjør for veldig mange supportere i hele verden.

Hjemmeseier, uavgjort, borteseier fra utvalgte spilleselskap:
Norsk Tipping: 1,80, 3,65, 3,70.
Betsson: 1,89, 380, 4,30.
Comeon: 1,86, 3,70, 4,25.
Expekt: 1,85, 3,60, 4,20.
Unibet: 1,90, 3,75, 4,35.

Det er avspark klokken 21:00. 
Utd-supporter Stig Erling Kristiansen. (Foto: Facebook.com)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar